Behandlingar

För oss är det en självklarhet att ta fram det bästa hos dig, med en snygg färg och frisyr. Vi tycker att det är viktigt att ditt hår ska avspegla din personlighet.
För att få rätt prisbild och om du är osäker på vad du ska boka så finns vi bara ett telefonsamtal bort eller så är du välkommen in. Priserna kan variera beroende på utgångsläge.

Klippning

Klippning 45min 650:-

Vår vanliga basic klippning. Hårtvätt med huvudmassage, klippning & enklare styling. ( Passar dig som vill fräscha upp din nuvarande frisyr. Har du mycket hår välj klippning 1h).

Klippning 1h 725:-

Denna behandling väljer du som vill ha en ny frisyr, har tjockt hår eller vill klippa upp ett långt hår. Hårtvätt med huvudmassage, klippning och styling ingår.

Exklusiv klippning 800:-

Denna behandling väljer du som önskar en helt ny frisyr eller njuta lite extra hos din frisör med inpackning. Hårtvätt med huvudmassage, inpackning , klippning och styling ingår.

Tyst klippning 650:-

Väljer du som vill ha det lugnt och skönt. Frisören frågar endast hur du vill ha det. ( är inte tyst i salongen ) Hårtvätt med huvudmassage, klippning och styling ingår.

Barnklippning 500:-

Klippning för barn upp till 6 år

Lugg 250:-

Putsning av lugg.

Tvätt & fön 550:-

Hårtvätt med massage samt föning & styling.

Styling 450:-

Vill du bara komma in och locka till håret eller platta det inför festen eller innan afterworken. ( tvätt ingår inte).

Färgning

Du har ett jämnt utgångsläge och önskar samma nyans i håret från botten till toppen. Vid funderingar konsultera med din frisör genom telefon eller så är du välkommen in till oss.

Nyansering 1000:-

Nyansering & klippning 1650:-

Bokas vid nyansering.

Small 1200:-

Small & klippning 1750:-

Färgning av utväxt/ en färg från botten till toppen på korthår.

Medium 1400:-

Medium & klippning 1950:-

Färgning av utväxt/ en färg från botten till toppen på korthår.

Large 1750:-

Large & klippning 2300:-

En färg från botten till toppen. Passar dig med långt hår..

Rensning

Har du ett hår med metaller, klor, mineraler eller silikoner? Då är en rensning, en behandling för dig för att få ett friskt och fint hår. Detta kan även göras innan färg för att vi ska kunna få det resultat vi vill ha.

Rensning 950:-

Rensning & klippning 1550:-

.

Permanent

Small 1400:-

Small & klippning 2000:-

En kort frisyr, som vill ha lite extra volym och struktur.

Large 1900:-

Large & klippning 2500:-

Ett tjock mellanlångt hår eller ett långt hår. Om du är trött på ditt raka hår och vill ha lite annan struktur i det. Antingen om du vill ha korkskruvar eller glamoröst självfall.

Kreativ färgning

En kreativ färg innebär en mer avancerad färgförändring. Du vill ha flera nyanser i håret och frisören använder sig utav en mer avancerad teknik. Om du vill ha ett naturligt resultat så som balayge eller ombre, så bokar du denna behandling. Vid funderingar, konsultera med din frisör genom telefon eller så är du välkommen in till oss.

Balayage & Ombré

Ett naturligt resultat, där ditt hår ser lite solkysst ut. Antingen behåller du din egna botten eller färgar in med en bottenfärg. Vid varje färgning använder vi oss utav en nyansering för att få till den bästa nyansen för just dig.

Large 2350:-

Large & klippning 2750:-

Passar dig som vill bli lite ljusare på ett naturligt sätt. Passar dig som vill ha kvar din botten eller färga in den och ha ljusa skiftningar i längderna. (Nyansering ingår)

Extra large 2700:-

Extra large & klippning 3100:-

Passar dig som vill bli lite ljusare på ett naturligt sätt. Passar dig som vill ha kvar din botten eller färga in den och ha ljusa skiftningar i längderna. ( passar dig med långt och tjockt hår) (Nyansering ingår)

Slingor

Folieslingor i hela håret 2500:-

Folieslingor i hela håret & klippning 2900:-

För extremt mycket hår kan det bli tillägg på 200:-

Täta folieslingor i hela håret. Anpassar indelningsmönster för att få det resultat du önskar. Nyansering ingår i alla färgbehandlingar.

Folieslingor i halva håret 1900:-

Folieslingor i halva håret & klippning 2300:-

Slingor i överhår & ansatser med ett enklare indelningsmönster eller ett kort hår. Passar även dig som vill ha lite färre slingor. Nyansering ingår

Ögonbryn

Formning av bryn 250:-

Vi formar dina bryn efter dina önskemål och passform.

Formning och färgning av bryn 300:-

Vi formar och färgar dina bryn efter dina önskemål och passform.

Formning och färgning av bryn (i behandling ) 200:-

Olaplex

Fristående behandling 900:-

I samband med annan behandling 350:-

Hårförlängning

Vi jobbar BHBD och Hairtalk. Priset är varierande beroende vad du vill ha för resultat, kontakta oss för mer information.

Avbokningar sker endast genom telefon eller onlinebokningen. Avbokning tas inte emot genom meddelande i telefonsvaren. Alla avbokningar ska ske innan 24 timmar innan behandling. Har du tid på måndag ska avbokning ske på fredag. Debiteras fullpris.